Anyaméh Áldás Behangolás

A Womb Blessing, azaz Anyaméh Áldás egy Női Energia Felébresztés, ami segít visszatérnünk az eredeti szentségünkbe, felébresztve a testünketés a lelkünket, visszaállítva a női energiánkat. Minden nő számára csodás élményt és tapasztalatot jelenthet a Nemzetközi Anyaméh Áldással való összehangolódás, a bennük lévő Női Energia Felébresztése.

Womb Blessing Attunement

A Nőnek az útja a Szent Nőiség felé a fizikaiban valósul meg. Része a mindenségnek. A Földre hozza a Fényt, a feltétel nélküli szeretetet és lehorgonyozza azt. Mélyen, Méh kapcsolódással a Földanyával. Nem a kilépés, a meditáció az útja a nők ébredésének, hanem a jelenlét az Itt és Most megszentelt pillanatában, kehelyként felfogva az Istennői minőség energiáit.

A behangolás által egy aktív folyamatban élheted meg az elnyomott, vagy éppen szunnyadó női minőségek ébredését az életedben. A behangolás során megerősödik a lélek magja, a középpont, hogy akár a férfias világban is ki merj nyílni, merd élvezni nőiséged ajándékait. A Nő nem gyenge, ha erői teljében van, nőiségében kiegyensúlyozott.

Ünneplem nőiségem. Gyógyítom méhem emlékezetét, a félelmeket, a bűntudatot, a szégyen érzetét, engedve hogy annak kelyhe egyre tisztábban ragyogjon és fogadja be a Forrás fényét. Változom a behangolás által, megértem a testem működését, nem billent ki, ha változik ciklusom, szeretettel fordulok felé. Szövetséget kötök a bennem élő nőkkel és ezáltal rendezem kapcsolataimat a világgal is. Elfogadással és megértéssel fordulok más Nők felé, mert értem, mi történik bennük, honnan jön az erejük, a bizonytalanságuk és segítem őket visszatalálni önmagukhoz.

Női erők ébresztése folyik a világban és minél több nő ébred rá saját nőiségéből fakadó ciklikus természetére, annál kevesebb nőnek kell eltávolítani a méhét, gyógyítani nőiségét. Mégis, ez az út nem a gyógyítás útja, hanem az ébredés útja. Mint Moon Mother, küldetésem, hogy segítsek az ébredésben, hogy saját erődbe állva megoszd a világgal kincseid.

Lépj ki a komfortzónádból és legyen bátorságod az lenni, aki vagy!

Womb Healing

A Womb Healing, Anyaméh Gyógyítás alatt az évszázadok, évek során benned szétválasztott minőségeket rendezzük egybe, segítve a már felébredt, integrált női archetípusok jelenlétét. A nagy Anya ölében rendezzük egyensúlyba az energiákat.

Amikor életem mélyebb szakaszait élem, nem új energiára van szükségem, mely kintről érkezik, hanem arra, hogy mindaz, ami bennem van, rendeződhessen a nagyobb jó érdekében. Ebben segít nekem nap mint nap a gyógyítás, mely egyben összerendező is. Jól tudom, mikor billenek ki és érzi rajtam a környezetem is. Visszavonulok sötét barlangomba megpihenni, de érzem nem ennek lenne még itt az ideje. Amit szeretnék tenni és amit teszek nincs összhangban. Keresem ki harcol kivel bennem, kitől hallottam hogy ezt így nem szabad, nekem nem lehet, úgysem fog sikerülni. A mélyebb tudatomban a különböző női sorsok, generációm tagjai egymásnak ellentmondva bátorítanak és gátolnak abban, hogy lépjek. Széthúzás van egyberendeződés helyett. A szívem vágya kitart és az elmém elesik a harcban. Ki merek lépni de milyen áron? Nem kell, hogy az önmegvalósítás útja a belső harcok útja legyen. Ebben segít nekem a gyógyítás, hogy amikor kell az archetípusokat, az aktív és passzív energiákat egybeszeretve merjem szívem vágyát élni.

Bejelentkezés

A bejelentkezés nem jár semmilyen kötelezettséggel. A bejelentkezést követően emailben küldöm a lehetséges időpontokat. Az időpont kiválasztása után az ÁSZF alapján lehetőséged van az alkalom lemondására.

Hírlevél feliratkozás

Visszajelzések

Nagyon finoman, mégis határozottan vezetett végig Vivien az oldási folyamaton. Sokszor éreztem, hogy ha nem állna mellettem és fogná a kezem, nem mernék szembenézni a fájdalommal, amit férjem elvesztése jelent. Figyelmes, precíz és emberközpontú volt. Jó érzés volt, hogy minden gondolatomat meghallgatta és mindenre volt időnk. Köszönöm.

Mintha egy tündével találkoztam volna. Fiatal arca ellenére mély bölcsesség és erő sugárzik belőle. A legjobb az volt, hogy nem saját megoldásait akarta rámerőltetni, hanem segített abban, hogy megleljem a saját válaszaimat. Nem hittem volna, hogy egy alkalom lehet ilyen hatékony.

Úgy éreztem magam, mint édesanyám ölében kisgyermekként. Régóta nem éreztem ilyen feltétel nélküli elfogadást és figyelmet. Könnyű volt megnyílni és beszélni, nem éreztem kényszert semmire, mégis potyogtak a könnyeim. Megisztulás? Újjászületés? Nem tudom, de sokkal jobban vagyok. Köszönöm!