Család

“Az vagy, ami az édesanyád.
A világot, s minden létezõ dolgot az édesanyád szemével látsz. Amit késõbb az apáktól tanulsz, az valami más.
A kultúrák láncolata asszonyok lánca, akik a múltat összekötik a jövõvel."
Shirley Hill Witt, Mohawk, Indián asszonyok bölcsessége

Mindannyian szeretnénk, hogy generációs vérvonalunkra elmondhassuk: "Emberként, annak teljességében éltek. Valódi hivatással, leányként, legényként, szeretőként, anyaként, apaként és nagyszülőként kiteljesedve,azokat mindig helyén és idejében megélve egy szívük által választott társsal az oldalukon." Sajnos azonban legtöbbször valami hiányzik. Az egyik minőséget túl hamar vagy későn élték meg vagy hiányzott a szívből megélt és választott szerelem, kapcsolódás? Nálatok hogy történt?

Mindenki szeretné céljait könnyedén megvalósítani, legyen az a nagy Ő bevonzása, teste elfogadása vagy egy felvételi elbeszélgetés álmai munkahelyére. Generációs sorsok megoldási és megvalósítási mintáit visszük tovább és éljük a mindennapokban, amíg fel nem ismerjük és el nem engedjük azokat, hiszen sejtmemóriánkban él a minta: mit lehet és mit nem lehet könnyedén megélni és elérni. Attól, hogy nekik nem úgy sikerült, megtettek mindent, amit legjobb tudásuk szerint ott megtehettek. Felesleges lenne őket így hibáztatni vagy számonkérni.

A jelenre koncentrálva TE gyógyíthatod a generációs, családi, mintázatokat és új megoldásokat teremtve gazdagíthatod az elérhető lehetőségeket egész generációd számára!

Módszerekről, melyekkel stabilitást és új gyökereket nyerhetsz bővebben itt olvashatsz.

Hírlevél feliratkozás

Visszajelzések

Nagyon finoman, mégis határozottan vezetett végig Vivien az oldási folyamaton. Sokszor éreztem, hogy ha nem állna mellettem és fogná a kezem, nem mernék szembenézni a fájdalommal, amit férjem elvesztése jelent. Figyelmes, precíz és emberközpontú volt. Jó érzés volt, hogy minden gondolatomat meghallgatta és mindenre volt időnk. Köszönöm.

Mintha egy tündével találkoztam volna. Fiatal arca ellenére mély bölcsesség és erő sugárzik belőle. A legjobb az volt, hogy nem saját megoldásait akarta rámerőltetni, hanem segített abban, hogy megleljem a saját válaszaimat. Nem hittem volna, hogy egy alkalom lehet ilyen hatékony.

Úgy éreztem magam, mint édesanyám ölében kisgyermekként. Régóta nem éreztem ilyen feltétel nélküli elfogadást és figyelmet. Könnyű volt megnyílni és beszélni, nem éreztem kényszert semmire, mégis potyogtak a könnyeim. Megisztulás? Újjászületés? Nem tudom, de sokkal jobban vagyok. Köszönöm!