Csoportos programok

A Nemzetközi Womb Blessing egy ingyenes, évente ötszöri, Anyaméh Áldás energia küldés, a Miranda Gray által fókuszált meditációs gyakorlaton keresztül. A Nemzetközi Anyaméh Áldás során a nők energetikailag összekapcsolódnak egy csoportként a világ körül, közösen gyönyörű gyógyítást és felébredést hozva a közös mintákra. A Nemzetközi Anyaméh Áldás az Anyaméh Áldás energiát szétárasztja a világban azáltal, hogy minden nő és férfi részt vesz az energia továbbadásában.

Womb Blessing Női Kör - Az univerzum ciklikusan áramlik, a csillagok áthaladnak az éjszakai égbolton, évszakok követik egymást, a Hold, az élet a áramlik, ahogy a Nő is ciklukis változását éli. Minden új ciklus egy alacsonyabb energia szint csendjéből születik, abban a varázslatos pillanatban, amikor két ciklus között lehetőségünk van mélyebben elmerülni nőiségünk titkaiba. TeliHoldkor Női Körben összejövünk és együtt ébresztjük a bennünk élő Istennőket.

Legközelebb 2018. augusztus 26-án a budapesti Magnet Házban ünneplünk a Teliholddal.

Hírlevél feliratkozás

Visszajelzések

Nagyon finoman, mégis határozottan vezetett végig Vivien az oldási folyamaton. Sokszor éreztem, hogy ha nem állna mellettem és fogná a kezem, nem mernék szembenézni a fájdalommal, amit férjem elvesztése jelent. Figyelmes, precíz és emberközpontú volt. Jó érzés volt, hogy minden gondolatomat meghallgatta és mindenre volt időnk. Köszönöm.

Mintha egy tündével találkoztam volna. Fiatal arca ellenére mély bölcsesség és erő sugárzik belőle. A legjobb az volt, hogy nem saját megoldásait akarta rámerőltetni, hanem segített abban, hogy megleljem a saját válaszaimat. Nem hittem volna, hogy egy alkalom lehet ilyen hatékony.

Úgy éreztem magam, mint édesanyám ölében kisgyermekként. Régóta nem éreztem ilyen feltétel nélküli elfogadást és figyelmet. Könnyű volt megnyílni és beszélni, nem éreztem kényszert semmire, mégis potyogtak a könnyeim. Megisztulás? Újjászületés? Nem tudom, de sokkal jobban vagyok. Köszönöm!