Egyéni kezelések

TEK Tanácsadás

A TEK Tanácsadás az értékek és jövőkép tisztázásáról és célok kitűzéséről szól, annak érdekében, hogy sikeres és teljes életet élj. Ennek érdekében a módszer feltérképezi a jelenlegi élethelyzeted és azon döntési helyzeteket melyek segítik annak megvalósulását. A coaching során a jövőbeli elérendő cél meghatározására is nagy hangsúlyt fektetünk, oldva az eddigi negatív tapasztalásokat.

Tovább a részletekre

Théta Healing

Azt kapod, amit kérsz. Az Univerzum mindig a kérésedre reagál azáltal, hogy milyen a jelenlegi helyzeted: egészségi állapotod, életszínvonalad, párkapcsolatod, stb. és mindig csak az valósulhat meg világodban, amit rezgéseid által kérésként kinyilvánítasz az Univerzum felé. Mindig azt kapjuk, amit kérünk és pont úgy, ahogy kérjük! Sajnos ezek a folyamatok tudatalatti szinten zajlanak és ezért olyan technikákkal változtathatók meg, melyek tudatalatti szinten oldják ki a blokkokat, pl. Theta Healing módszerrel.

Tovább a részletekre

Womb Blessing - Anyaméh Áldás

A behangolás által egy aktív folyamatban élheted meg az elnyomott, vagy éppen szunnyadó női minőségek ébredését az életedben. A behangolás során megerősödik a lélek magja, a középpont, hogy akár a férfias világban is ki merj nyílni, merd élvezni nőiséged ajándékait. A Nő nem gyenge, ha erői teljében van, nőiségében kiegyensúlyozott.

Tovább a részletekre

Womb Healing - Anyaméh Gyógyítás

Amikor életem mélyebb szakaszait élem, nem új energiára van szükségem, mely kintről érkezik, hanem arra, hogy mindaz, ami bennem van, rendeződhessen a nagyobb jó érdekében. Jól tudom, mikor billenek ki és érzi rajtam a környezetem is. A mélyebb tudatomban a különböző női sorsok, generációm tagjai egymásnak ellentmondva bátorítanak és gátolnak abban, hogy lépjek. Széthúzás van egyberendeződés helyett. A szívem vágya kitart és az elmém elesik a harcban. Ki merek lépni de milyen áron? Ebben segít nekem a gyógyítás, hogy amikor kell az archetípusokat, az aktív és passzív energiákat egybeszeretve merjem szívem vágyát élni.

Tovább a részletekre

Hírlevél feliratkozás

Visszajelzések

Nagyon finoman, mégis határozottan vezetett végig Vivien az oldási folyamaton. Sokszor éreztem, hogy ha nem állna mellettem és fogná a kezem, nem mernék szembenézni a fájdalommal, amit férjem elvesztése jelent. Figyelmes, precíz és emberközpontú volt. Jó érzés volt, hogy minden gondolatomat meghallgatta és mindenre volt időnk. Köszönöm.

Mintha egy tündével találkoztam volna. Fiatal arca ellenére mély bölcsesség és erő sugárzik belőle. A legjobb az volt, hogy nem saját megoldásait akarta rámerőltetni, hanem segített abban, hogy megleljem a saját válaszaimat. Nem hittem volna, hogy egy alkalom lehet ilyen hatékony.

Úgy éreztem magam, mint édesanyám ölében kisgyermekként. Régóta nem éreztem ilyen feltétel nélküli elfogadást és figyelmet. Könnyű volt megnyílni és beszélni, nem éreztem kényszert semmire, mégis potyogtak a könnyeim. Megisztulás? Újjászületés? Nem tudom, de sokkal jobban vagyok. Köszönöm!