VIP 3 alkalmas bérlet

Gratulálok! Ezek szerint Te is egyike vagy azoknak az embereknek, akik el mernek köteleződni önmaguk mellett és kitartanak a céljuk eléréséig.

A legtöbb kihívásunk, problémánk nem egy pillanat alatt jelenik meg az életünkben, hanem hosszú élőélete van. Jelzi a tested, a hogyléted, a kedved és a környezeti változások is, hogy valami történik. Az élet folyamatosan változik. Sikerünk és boldogságunk sokszor attól függ, hogyan reagálunk ezekre a változásokra.

Te melyik típus vagy?

Leblokkolsz a váratlan helyzetekben vagy elhamarkodottan cselekszel? Kivársz és igyekszel meghúzni magad? Bármit is tegyél, ez a reakció hosszú évek munkájából adódott össze és egyetlen célja van: a Biztonság! Minél kevesebb sérüléssel szeretnél kikerülni a veszekedésből, válásból, egy-egy megálázó vagy bántó helyzetből. A tested a jól bevált módszert választja, ami viszont visszatekintve nem mindig a legjobb megoldás.

Éppen ezért a 3 alkalmas VIP üléseken kedvezményesen nyílik lehetőséged arra, hogy a mélyére áss ezeknek a reakcióknak, ne csak jelen helyzetet tárd fel és gyógyítsd, hanem generációdban történteket gyógyítva el tudd engedni az ösztönös, sokszor nem megfelelő reakciót és újra szabadon tudj dönteni.

Miért 3 alkalom?

Több szinten hordozzuk sebeinket, félelmeinket, ki nem mondott fogadalmainkat. A 3 szint a módszertől és rendszertől függően lehet a Jelen életed, azaz fogantatástól mostanáig, Generációd egésze hetedíziglen és a Kollektív tudatnak nevezett társadalmi elvárások, szokások, akár előző élet, hitrendszer szerint.

A Théta Healing konzultáció során Alap, Lelki, Genetikai, Történelmi szinteken dolgozunk, hiszen sokszor a család szeretetéért visszahívjuk a régi megoldást, hogy megőrizzük a látszólagos békét, nyugalmat. Azáltal, hogy több szinten oldjuk és tisztítjuk a sebeket, sokkal mélyrehatóbb munkát végzünk, így az oldás hatékonysága fokozódik és kevésbé jellemző, hogy a környezet visszaránt az előző helyzetbe. Tisztán tudsz gondolkodni és cselekedni, visszanyered szabadságod!


Tehát MOST VIP lehetőség

3 alkalom Théta Healing konzultáció: 45.000 Ft helyett 40.000 Ft egyben befizetve.

3 alkalom TEK Kineziológia tanácsadás: 45.000 Ft helyett 35.000 Ft egyben befizetve.

Jelentkezz és légy elkötelezett önmagad mellett!

Hírlevél feliratkozás

Visszajelzések

Nagyon finoman, mégis határozottan vezetett végig Vivien az oldási folyamaton. Sokszor éreztem, hogy ha nem állna mellettem és fogná a kezem, nem mernék szembenézni a fájdalommal, amit férjem elvesztése jelent. Figyelmes, precíz és emberközpontú volt. Jó érzés volt, hogy minden gondolatomat meghallgatta és mindenre volt időnk. Köszönöm.

Mintha egy tündével találkoztam volna. Fiatal arca ellenére mély bölcsesség és erő sugárzik belőle. A legjobb az volt, hogy nem saját megoldásait akarta rámerőltetni, hanem segített abban, hogy megleljem a saját válaszaimat. Nem hittem volna, hogy egy alkalom lehet ilyen hatékony.

Úgy éreztem magam, mint édesanyám ölében kisgyermekként. Régóta nem éreztem ilyen feltétel nélküli elfogadást és figyelmet. Könnyű volt megnyílni és beszélni, nem éreztem kényszert semmire, mégis potyogtak a könnyeim. Megisztulás? Újjászületés? Nem tudom, de sokkal jobban vagyok. Köszönöm!